Podróże i tyrystyka
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia i Dział Zbiorów Regionalnych (ul. Akademicka 10)
(1)
Autor
Stępowski Robert
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(3419)
Socjologia i społeczeństwo
(876)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(823)
Religia i duchowość
(763)
Psychologia
(704)
Podróże i tyrystyka
(1)
Edukacja i pedagogika
(692)
Medycyna i zdrowie
(671)
Kultura i sztuka
(603)
Literaturoznawstwo
(571)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(526)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(488)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(487)
Podróże i turystyka
(373)
Inżynieria i technika
(287)
Zarządzanie i marketing
(254)
Biologia
(247)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(215)
Etnologia i antropologia kulturowa
(211)
Rozwój osobisty
(185)
Geografia i nauki o Ziemi
(172)
Filozofia i etyka
(148)
Kultura fizyczna i sport
(121)
Architektura i budownictwo
(109)
Rolnictwo i leśnictwo
(105)
Kulinaria
(99)
Fizyka i astronomia
(85)
Hobby i czas wolny
(78)
Informatyka i technologie informacyjne
(75)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(71)
Transport i logistyka
(71)
Językoznawstwo
(70)
Styl życia, moda i uroda
(57)
Media i komunikacja społeczna
(55)
Nauka i badania
(53)
Praca, kariera, pieniądze
(53)
Ochrona środowiska
(48)
Chemia
(41)
Matematyka
(37)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(34)
Dom i ogród
(27)
Archeologia
(20)
Książka obrazkowa
(1)
Książki dla małych dzieci
(1)
Literatura dla młodzieży
(1)
Pedagogika,oświata,edukacja
(1)
Religia
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
To wyjątkowa publikacja, skierowana zarówno do turystów, którzy chcą odkrywać smaki poszczególnych regionów naszego kraju jak i polskiej branży turystycznej oraz restauracyjnej. Odwiedzając różne regiony Polski chcielibyśmy spróbować tradycyjnych i charakterystycznych dla danego miejsca potraw lub produktów, ale często nie bardzo nawet wiemy czego szukać i o co pytać w restauracjach. Ta książka podpowiada czego w każdym regionie spróbować trzeba. Czytelnicy znajdą w niej również listę najpopularniejszych wydarzeń kulinarnych odbywających się w każdym regionie kraju oraz przepisy, umożliwiające samodzielne przygotowanie najbardziej tradycyjnych potraw regionalnych.[granice.pl]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia i Dział Zbiorów Regionalnych (ul. Akademicka 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej